Organisatiecoaching

Mijn doel als organisatiecoach is om individuen en organisaties flexibel te maken om adequaat in te kunnen spelen op interne en externe veranderingen.

Als organisatiecoach kijk ik samen met de organisatie of team naar wat er leeft, wat er speelt, wat er goed gaat en wat men wil bereiken. Vervolgens maken we en vertaalslag wat dit betekent voor individuele medewerkers en leidinggevende en implementeren dit door praktische acties die zoveel mogelijk geintegreerd kunnen worden in de dagelijkse werkzaamheden.

Mijn management en werkervaring bij Shell en mijn ervaring als loopbaancoach maakt dat ik op management niveau kan meedenken, bij de analyse van huidige situatie, de visie ontwikkeling en bij het vertalen van de visie in een concrete acties en resultaten, waarbij ik oog houd voor het individu.

Hoe zou het zijn als in uw organisatie een ieder met plezier werkt, zijn bijdrage in het grote geheel ziet, initiatieven en verantwoordelijkheid neemt en u dit terug ziet in een toename van productiviteit?