Marese

Na mijn scheikunde studie ben ik bij Shell gaan werken. Ik heb hier 23 jaar (3 jaar in Engeland) gewerkt in diverse functies in technologie, consultancy, lijnmanagement en HR. Na verloop van tijd realiseerde ik dat een van mijn drijfveren het ondersteunen van mensen was en heb ik besloten om hier mijn werk van te maken. Dit doe ik nu al weer sinds 2010 met veel plezier en genoegen en ben Noloc erkend loopbaanprofessional.

Als je met mensen praat over hun ambities en wensen worden mensen enthousiast en blijken er vaak meer mogelijkheden zijn dan je in eerste instantie denkt. Niets mooiers dan iemand te zien opbloeien omdat hij/zij werk doet wat echt bij hem/haar past.

Ik ben een warme, betrokken persoon met een positieve levensinstelling en kan mij vinden in de uitspraak van Johan Cruijff “Elk nadeel heeft zijn voordeel”. Uit eigen ervaring weet ik dat ook ingrijpende en negatieve ervaringen, nieuwe kansen en mogelijkheden bieden, mits je daar voor open staat en bereid bent om zelf actie te ondernemen.

Mocht je meer willen weten over mijn werkervaring, dan verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn profiel